linnerstuteri

Alla inlägg den 12 april 2009

Av Susanne Lindh - 12 april 2009 01:53

Foto Michael Strömberg, Stuteri MIcks 


 Ytterligare en dag med underbart väder!!!

I dag har vi haft en massa folk på besök och det är ju alltid kul!!

Först kom minsta Westernryttar-systern som tävlade på Grevagården för tredje dagen på rad och lämnade sina flickor, en stund efter kom Micke och Sara Stuteri Micks för att titta på fölen,åtminstone var det vad dom sa, jag har mina misstankar om att dom ledsnat på mina urusla bilder på hemsidan och kom för att ta några bra åt mig, ha ha. Det knäpptes en hel del kan jag lova, tillräkligt för att nästa döda deras stackars dator när dom skulle maila över dom, så det fick bli bränna på cd och skicka med gubben i morgon istället. Det ska bli jätte spännande att se bilderna, Jack travade så det tog andan ur oss, och med lite tur eller stor skicklighet så fastnade det på bild.

Så åkte Micke och Sara och en stund senare så kom det ett jätte ekipage och körde ut flytgödseln på vallen. Sen var systern färdig tävlad och kom för att hämta sina små änglar, med var Jessika en Wester kollega som rider Haflinger och är galen i Chihuahuor så det hör ni ju själva att det är en super trevlig tjej!

När vi står vid systerns bil och språkar får vi höra en hund tok skälla, och vid grinden till Jacks paddock, där han står i förhoppningen att han ska få komma in, där står grannens hund från helvetet och skäller. Jag blir helt galen och rusar mot den vrålandes GÅ HEM HUNDJÄVEL!!!!!! Men grannen står bara några meter ifrån hunden så dom tycker tydligen att det är helt ok att våra djur antastas i sin egen trädgård av deras Schäfer!!!

Nästa som kommer är Poda-säljande grannen som jag ringer hem i en hast. Så nu är material beställt till att hägna in hela tomten med, och överst så blir det en eltråd så ska väl Chihuahuorna få vara i sin egen trädgård i fred.

Sena kvällen ägnade jag och sonen åt att ta ner taggtråd så det är klart att börja sätta upp nya staketet till hästarna. Grannarna hade åkt så småhundarna kunde tryggt vara med och hjälpa till. Dom snokade omkring, skällde bort alla monster (och det måste ha fungerat, för jag såg inte ett enda monster på hela tiden) och höll vakt. Det var trötta små vakthundar som slocknade i soffan senare på kvällen. Jag har haft alla möjliga hundraser, även store och "tuffa" men ingen har stulit mitt hjärta som dom här. Jag älskar dom !!!!!!!

Ovido - Quiz & Flashcards