linnerstuteri

Alla inlägg den 19 februari 2010

Av Susanne Lindh - 19 februari 2010 10:15

Snöstormen har anlänt lite lagom, en del stora drivor och en kall vind. Men det hindrar inte en äkta entusiast att komma på stuteri/kennel besök ! Så plogandes genom drivorna i en fyrhjulsdriven bil kom min vän Hallebo-Viveca med dottern Isabell för att titta på hästar och hundar.

Pojkarna hade lekt sig svettiga och frös så dom fick gå in och så blev det ett kärt återseende för Myrddin att träffa sina "förra människor", fast han börjar bli stor och tuff tonåring nu så han var lite mer återhållsam än förra gången, då jag trodde han skulle ta ett knyte på en pinne och ge sig iväg hem till Hallebo, när Viveca åkte hem. Myrddins mamma är ju såld till Viveca och han är född hos henne. Vi beundrade Myrddin en lång stund, han är född sent och varit lite senare i sin utveckling än Jackpot, men nu har han verkligen börjat komma ikapp och ser jätte trevli ut, hans mamma är ett jättefint och välstammat sto med utställnings meriter både i UK och flera guld+Champion titel i Sverige.

Så klappade vi på världens snällaste Drake och gick bort för att titta på stona, men dom hade backat in i ett  buskage och då tröttnade vi på att pulsa i djup snö och bli blåsta på så vi gick in för att fika, väldans mumsigt fika som Viveca tagit med sig.

Hundarna förevisades och klappades och så drack vi kaffe, och hade det trivsamt som Mattis sa, men sedan så blev vädret så mycket sämre att vi kände att det fick bli tidig kväll för ponnyer och cobbar och Viveca plogade hemåt och vi tog in resten av hästarna som var väääldigt pigga på att få komma in...


Bilderna är på Viveca och hennes fina sto Bech-Hay Myth


    

Ovido - Quiz & Flashcards